Nicecream met aardbei, banaan, kokosmelk en granola
Ijs als ontbijt? Dat kan! En nicecream is nog gezond ook ☺
Het wordt gemaakt van bevroren banaan. Dit fruit zorgt voor een romige textuur. Door rijpe banaan te gebruiken creëer je bovendien een zoete smaak. Er worden geen toegevoegde suikers gebruikt. Alleen puur fruit en een beetje kokosmelk. Een super snel ontbijt recept dat je ook perfect kan serveren als gezond dessert.
Vergeet niet om je fruit op voorhand in te vriezen! .
Ingrediënten
Bereiding
Schil de banaan en snij hem in schijfjes van +/- 0,5 cm
Steek de schijfjes voor minstens vier uur in de vriezer.
Gebruik je verse aardbeien? Steek ze dan mee in de vriezer.
Haal het fruit uit de vriezer en leg 5 min aan de kant.
Doe de banaan in een hakmolen/chopper en maak fijn.
De bananenstukjes zullen eerst schilfers worden. Hak nog wat verder tot er een romige massa ontstaat.
Voeg beetje bij beetje de kokosmelk toe tot je de gewenste consistentie hebt bereikt. Dit kan minder zijn dan in dit recept.
Voeg de aardbeien toe en mix een laatste keer.
Serveer met granola en
Werk eventueel af met granaatappelpitjes en een takje munt.
Smakelijk!
Bekijk onze recepten op Instagram en deel je eigen versies met #cookingairlines !
WENS JE OP DE HOOGTE TE BLIJVEN
VAN LEKKERE RECEPTEN EN PROMOTIES?
Ingredients
Directions
Schil de banaan en snij hem in schijfjes van +/- 0,5 cm
Steek de schijfjes voor minstens vier uur in de vriezer.
Gebruik je verse aardbeien? Steek ze dan mee in de vriezer.
Haal het fruit uit de vriezer en leg 5 min aan de kant.
Doe de banaan in een hakmolen/chopper en maak fijn.
De bananenstukjes zullen eerst schilfers worden. Hak nog wat verder tot er een romige massa ontstaat.
Voeg beetje bij beetje de kokosmelk toe tot je de gewenste consistentie hebt bereikt. Dit kan minder zijn dan in dit recept.
Voeg de aardbeien toe en mix een laatste keer.
Serveer met granola en
Werk eventueel af met granaatappelpitjes en een takje munt.
Smakelijk!